TERVETULOA  

Sydämellisesti tervetuloa Laiska-Lassin matkailusivuille!

Vuokraamme matkailuautoja Pääkaupunkiseudulla.  Toimitamme kalustoa asiakkaillemme kotiin asti Helsinki-Hämeenlinna akselilla pientä lisäkorvausta vastaan!                                                                                             Olemme toimineet alalla 16-vuotta ja olemme Suomen suurimpia toimijoita alalla.  Asiakkaita meillä on laajalla alueella Etelä-Suomessa myös ulkomailla aina Australiaa myöten.

Sesonkiaikana min. vuokra-aika on yksi viikko!   Kesällä 2015 keskinmääräinen vuokra-aika oli yli 15 vrk. Vuokra-aikaa miettiessä tulee huomioida lähtöpäivän käyttöönottokoulutus ja pakkaaminen. Ennen palautuspäivää tulee huomioida tyhjennys, siivous ja ulkopesu. Näin ollen viikon vuokrauksessa jää varsinaisia matkapäiviä hieman yli viisi.

Pelkkiä viikonloppuja emme voi sesonkiaikana vuokrata lainkaan johtuen perjantai-maanantai päivien vaihtoruuhkasta!   

Vahvuutemme on uudet luotettavat matkailu-autot ja -vaunut jotka huolletaan vuosittain ja siivotaan aina jokaisen käytön jälkeen. Perusteellinen käyttöönottokoulutus ja hyvät mukana olevat perusvarusteet takaavat onnistuneen loman ensikertalaisellekin.  

Kalustomme on uutta hyvin huollettua ja mallistomme on Suomen laajin. Autoja on tällä hetkellä 13 kpl joista lemmikit sallittuja malleja on 7 kpl.                                 Erilaisia pohjaratkaisuja löytyy 8 erilaista pienistä retkiautoista 6 henkilön alkovi  autoihin. 

                                                                                       Myös neljä matkailuvaunua löytyy valikoimastamme !  Kabe Ametist XL on niistä malli johon voi ottaa mukaan myös lemmikin.

Varikkomme on avattu ja olemme siellä arkisin 10-17 välillä lukuunottamatta lyhyitä huoltokäyntejä. Osoitteemme on Vantaanreitti 2 ,  01730 VANTAA (Vantaanpuisto)


Varauksia voi tehdä ympäri vuoden sähköpostilla
info@laiskalassi.fi tai soittamalla 0400-77 25 77.

Toimisto talvella:
T:mi Lassi Ampuja
Kaarlonkatu 6 C   13210 HÄMEENLINNA(Tapaamisaika on hyvä sopia etukäteen soittamalla 0400-77 25 77 tai sähköpostilla) 


ÄKKILÄHDÖT

Tässä ilmoitamme vapaana olevat lyhyet vuokraukset esim. pelkät viikonloput heti kun niitä vapautuu.

TÄLLÄ HETKELLÄ EI OLE VAPAITA LYHYITÄ JAKSOJA MUTTA LOPPU KESÄN JA SYKSYN EDULLISET 1-4 VIIKON RUSKAMATKAT OVAT NYT MYYNNISSÄ!                                             HINNAT ALKAEN 900,- / VKO                 SIS. 2100 KM.                                       

                                                           Hintoihin ei sisälly siivousta eikä ulkopesua!

 

                           VARAUSTILANNE

Nyt myynnissä loppukesän ja syksyn edulliset pitkät ruskaretket!

Esim. malli T62/1  2+2 hlö + lemmikki

1 vko   900,- sis. 2100 km

2 vko 1300,- sis. 3000 km

3 vko 1600,- sis. 4500 km

4 vko 1900,- sis. 6000 km

Hinnat eivät sisällä sisäsiivousta eikä ulkopesua ja ovat voimassa pohjoismaissa.  Eurooppaan matkustettaessa tarvitaan Green Card lisämaksusta 50,- / vuokraus !                                                UUTISET MYYTÄVÄT AUTOT

Nyt myös matkailuvaunuja !

Tiesithän että meillä on myös uusia ja vähän käytettyjä matkailuvaunuja vuokralle.                                                                           Pienen malli Weinsberg CaraOne 400 LK painaa vain   1000 kg ja se soveltuu hyvin pariskunnalle tai pienelle perheelle.                                                                                  

Malli Weinsberg CaraOne 480 QDK painaa 1350 kg ja siitä löytyy vuodepaikat jopa 7:lle henkilölle.

                                                                                         Hobby 560 WLU on luxusluokan vaunu 4:lle henkilölle. Tämän vaunun omapaino on 1450 kg ja kantavuus 150 kg.   Vaunussa on Alde vesikiertoinen lämmitys sekä sähköinen lattialämmitys joten se sopii jopa talvikäyttöön. 

Uusia retkiautoja on tullut !

Samme valikoimaamme uusia RoadCar retkeilyautoja. Mallit R600 ja R640  ovat nyt varattavissa. R640 voit ottaa mukaan myös lemmikin! Tällä hetkellä meillä ei ole myytäviä autoja!

 
Kun ostat auton meiltä, voit jättää sen vuokravälitykseen meille haluamallesi ajalle.Hoidamme puolestasi autosi huollot, talvisäilytyksen, katsastuksen jne.   

 MUUT TUOTTEET

Laiska Lassilla on myös vanhoja täysin entisöityjä matkailuvaunuja -60 luvulta joita vuokrataan ainoastaan mainos- ja elokuva käyttöön.

   Tervetuloa   Etsi auto   Hinnasto   Sopimusmalli   Yhteystiedot
© LAISKALASSI.FI 200X / Software: Online Booking Manager - © 2005 SoftVisions Software. All rights reserved.
CMS software & Design & Integration: IOPOINT