TERVETULOA  

Sydämellisesti tervetuloa Laiska-Lassin matkailusivuille!

Vuokraamme matkailuautoja Pääkaupunkiseudulla.  Toimitamme kalustoa asiakkaillemme kotiin asti Helsinki-Hämeenlinna akselilla pientä lisäkorvausta vastaan!                                                                                             Olemme toimineet alalla 16-vuotta ja olemme Suomen suurimpia toimijoita alalla.  Asiakkaita meillä on laajalla alueella Etelä-Suomessa myös ulkomailla aina Australiaa myöten.

Sesonkiaikana min. vuokra-aika on yksi viikko!   Kesällä 2015 keskinmääräinen vuokra-aika oli yli 15 vrk. Vuokra-aikaa miettiessä tulee huomioida lähtöpäivän käyttöönottokoulutus ja pakkaaminen. Ennen palautuspäivää tulee huomioida tyhjennys, siivous ja ulkopesu. Näin ollen viikon vuokrauksessa jää varsinaisia matkapäiviä hieman yli viisi.

Pelkkiä viikonloppuja emme voi sesonkiaikana vuokrata lainkaan johtuen perjantai-maanantai päivien vaihtoruuhkasta!   

Vahvuutemme on uudet luotettavat matkailu-autot ja -vaunut jotka huolletaan vuosittain ja siivotaan aina jokaisen käytön jälkeen. Perusteellinen käyttöönottokoulutus ja hyvät mukana olevat perusvarusteet takaavat onnistuneen loman ensikertalaisellekin.  

Kalustomme on uutta hyvin huollettua ja mallistomme on Suomen laajin. Autoja on tällä hetkellä 11 kpl joista lemmikit sallittuja malleja on 5 kpl.                                 Erilaisia pohjaratkaisuja löytyy 7 erilaista pienistä retkiautoista 6 henkilön alkovi  autoihin. 

                                                                                       Myös neljä matkailuvaunua löytyy valikoimastamme !  Kabe Ametist XL on niistä malli johon voi ottaa mukaan myös lemmikin.

Varikkomme on suljettu talven ajaksi. Avaamme jälleen keväällä osoitteessa Vantaanreitti 2 ,  01730 VANTAA (Vantaanpuisto)


Varauksia voi tehdä ympäri vuoden sähköpostilla
info@laiskalassi.fi tai soittamalla 0400-77 25 77.

Toimisto talvella:
T:mi Lassi Ampuja
Kaarlonkatu 6 C   13210 HÄMEENLINNA(Tapaamisaika on hyvä sopia etukäteen soittamalla 0400-77 25 77 tai sähköpostilla) 


ÄKKILÄHDÖT

Tässä ilmoitamme vapaana olevat lyhyet vuokraukset esim. pelkät viikonloput heti kun niitä vapautuu.

Tällä hetkellä otamme kesälle 2017 mielellään vain 2-4 viikon varauksia vastaan.                             

                                                           Hintoihin ei sisälly siivousta eikä ulkopesua!

 

                           VARAUSTILANNE

Kesän 2017 varauksia tehdään jo täyttä vauhtia. Etenkin 2-4 viikon varaukset on syytä tehdä ajoissa että saat toivomasi auton/vaunun ensi kesälle!                                                 UUTISET MYYTÄVÄT AUTOT

Nyt myös matkailuvaunuja !

Tiesithän että meillä on myös uusia ja vähän käytettyjä matkailuvaunuja vuokralle.                                                                           Pienen malli Weinsberg CaraOne 400 LK painaa vain   1000 kg ja se soveltuu hyvin pariskunnalle tai pienelle perheelle.                                                                                  

Malli Weinsberg CaraOne 480 QDK painaa 1350 kg ja siitä löytyy vuodepaikat jopa 7:lle henkilölle.

                                                                                         Hobby 560 WLU on luxusluokan vaunu 4:lle henkilölle. Tämän vaunun omapaino on 1450 kg ja kantavuus 150 kg.   Vaunussa on Alde vesikiertoinen lämmitys sekä sähköinen lattialämmitys joten se sopii jopa talvikäyttöön. 

Uusia retkiautoja kesälle 2017 !

Keväällä saamme erittäin suosittuja uusia RoadCar retkeilyautoja. Mallit R540, R600 ja R640  ovat nyt varattavissa. R640 voit ottaa mukaan myös lemmikin! Tällä hetkellä meillä ei ole myytäviä autoja!

 
Kun ostat auton meiltä, voit jättää sen vuokravälitykseen meille haluamallesi ajalle.Hoidamme puolestasi autosi huollot, talvisäilytyksen, katsastuksen jne.   

 MUUT TUOTTEET

Laiska Lassilla on myös vanhoja täysin entisöityjä matkailuvaunuja -60 luvulta joita vuokrataan ainoastaan mainos- ja elokuva käyttöön.

   Tervetuloa   Etsi auto   Hinnasto   Sopimusmalli   Yhteystiedot
© LAISKALASSI.FI 200X / Software: Online Booking Manager - © 2005 SoftVisions Software. All rights reserved.
CMS software & Design & Integration: IOPOINT